Je bekijkt de reis...

Australië
a
A
13 november 2015 11:19 | Door: Marloes
Nou laura dat klinkt allemaal erg gezellig en ja ben bloednieuwsgierig naar je foto s, dat is leuk als je gezellige mensen ontmoet ,je hebt lekkere volle dagen en ziet een hoop zo te horen en ja gewoon alles doen inderdaad je bent er nu en weet niet of je er ooit nog eens komt ,veel plezier
Groetjes marloes
13 november 2015 23:39 | Door: corrie
lieve Laura,
dank voor je uitgebreide verhaal; we krijgen een indruk, je 'plukt' de dagen. We genieten ervan dat je er zoveel mogelijk uithaalt; je bewust bent van het bijzondere dat je daar, aan de andere kant van de wereldbol, bent. Pas je wel op bij die krokodillen? Kan je een foto van die Tasmaanse duivels maken? Ik wil ze wel zien, niet ruiken!
Fijne voortzetting van deze bijzondere vakantie, hartelijke groet, ook van Philip,
Corrie
14 november 2015 10:23 | Door: Frans de Boer
Beste Laura,
In the Blue mountains ben ik niet geweest. Hoe komt een Tasmaanse duivel in Sydney? (gevangenschap). Wel in een vergelijkbaar park in Kuranda nabij Cairns. Als je nog in Sydney bent is het een aanrader om een willekeurig waterbus te nemen bijvoorbeeld naar Manly, kost weinig en je ziet veel. Vroeger had je in het centrum van Sydney een monorail ben ik ook nog mee geweest maar die is nu weg. Leuk dat je mijn berichtje vanuit de trein hebt ontvangen. Hoe was Canberra?, ben ik ook nog 2 dagen geweest meer een provinciestadje net als bijvoorbeeld vroeger Bonn maar wel erg breed en groots. Prettige reis verder.
Frans
14 november 2015 19:16 | Door: Sylvia
He meissie,
Volop aan het genieten he? Laat die stomme hoge entreegelden je niet weerhouden te bezoeken wat je wilt, je bent hier maar een maal neem ik aan!
Pas op voor de krokodillen en al te charmante inboorlingen......
Ben ook zeer benieuw naar je foto's! die ene bij de Sydney Opera (?) is mooi....
Geniet ze ! Sylvia en Bert
14 november 2015 20:49 | Door: Bert
Laura, natuurlijk lees ik met je zusje mee, vind het fantastisch dat je het zo fijn vind!!, Geniet zo veel mogelijk, misbruik je fototoestel met herinneringen ik kan niet wachtten op de resultaten.
Bert
16 november 2015 13:59 | Door: Stefan
Hee Laura!
Klinkt alsof ik echt iets gemist heb inderdaad! Lijkt me een hele mooie, maar inderdaad wel weer lange, dag! Gelukkig zat het weer voor het grootste deel mee; daar moet je natuurlijk net een beetje geluk mee hebben.
Volgens mij heet zoiets trouwens wel gewoon regenwoud hoor daar.
Leuk dat je al die bijzondere dieren van redelijk dichtbij kan meemaken (even afstand houden met die kroks zou misschien wel handig zijn). Tasmaanse duivels maken ook een enorme kolereherrie trouwens. Al Wombie's gesignaleerd?
Blijf genieten!
Liefs,